Om Padeludstyr.dk

Padeludstyr.dk er en del af den danske virksomhed Enrum Sporting. Vi repræsenterer Bullpadel og Padel10 baner i Danmark og samarbejder også med padel entusiaster i Spanien og resten af Norden.

Vi har et højt niveau af viden om, og har valgt udelukkende at have fokus på, udviklingen padel. Vi er leverandør af padel udstyr og tager ansvar for komplette leverancer. Baner, udtsyr, klub-software og meget mere. Vores software løsning giver jer mulighed for at styre jeres butik / forretning med POS-løsning, online booking, registrering af spillere, nyhedsbreve, websites, kundesider og et brugerdefineret CRM-værktøj.

Alle vores samarbejdspartnere vælges omhyggeligt og vi har et krav til dem. De skal kunne give jer det bedste indenfor padel. 

Vi har valgt Bullpadel hvilket er padel sportens nr. 1 i bat, bolde og tøj. Gennem et meget tæt samarbejde med Bullpadel i Spanien kan vi også tilbyde padel clinics i både Danmark og Spanien, samt træningsture til Spanien.

Bullpadel har siden 1995 været et af ​​verdens førende producenter af padel udstyr. Virksomheden blev grundlagt på opfordring af førende spanske og argentinske spillere, der søgte efter bedre udstyr. Derfor har Bullpadel også et tæt samarbejde med spillere og tidligere spiller af WPT.

Derudover har vi valgt Padel10. Padel10 er Spaniens førende leverandør af padel baner og de har bl.a. bygget baner til World Padel Tour. 


Padel sporten har haft en eksplosiv vækst siden starten af 2000 i Spanien og har nu overhalet tennis i popularitet. Padel er nu Spaniens næststørste sport, efter fodbold. Langsomt, men sikkert, etableres padel sporten nu i de fleste europæiske lande og i Norden har Sverige oplevet en eksplosiv vækst. Det kommer nu til Danmark.

Varer på lager leveres som hovedregel i løbet af 4 dage. Alle priser er vist inklusiv moms, bortset fra baner. 

Padeludstyr

Rundforbiparken 11a

2850 Nærum

Danmark