1/18

Manza Sport - verdens førende på padelbaner!

Padeludstyr.dk er leverandør af Manza Sport Padel baner i Danmark. Hvis ikke i allerede kender Manza Sport, så se mere http://manzasport.com/


Manza Sport er det firma med flest padel baner rundt om i verden. Dette er af stor betydning specielt for os i Danmark. Manza Sport har baner i bl.a. Norge, Sverige og Tyskland hvor klimaet minder om vores i Danmark. Manza Sport kender derfor til forskellige klimaer, jordbundsforhold, og kulturer, og dette gør at alle baner bliver lavet med speciel omtanke til placering for at få top kvalitet og lang levetid. Manza Sport producerer selv banerne og er med under hele projektet. Det betyder, at de har fuld kontrol over kvalitet og udvikling. Manza Sport padel baner er fremstillet i henhold til de tekniske specifikationer, der er fastsat af det spanske Padel Forbund og det internationale Padel Forbund.
Installation af baner kræver ekspertise, derfor sørger Padeludstyr og Manza Sport for at være med under hele processen. Vi har en aftale der gør at Manza Sport sender folk fra den spanske fabrik med til Danmark som vil stå for opsætningen af banen.

Hvad gør Manza og Padeludstyr unikt?
Hver model er designet til at imødekomme forskellige behov (transport, æstetik, publikum, spillere, udendørs / indendørs)
Hjælp i sportsledelse, vores oplevelse med klubber, foreninger og kommuner.
Finansiering, hvis det ønskes.

Vi kan hjælpe med træning, sparring, kurser, og meget andet til jeres klub.
Kurserne anerkendes af professionelle spillere og følger IPF www.padelfip.com's standarder.

Komplet padel leverandør - herunder:
Booking software
Turnerings software
Padel baner
Padel udstyr
Bold maskiner

Manza har padel baner i bl.a Norge, Dubai, Miami, Senegal, Rusland, Santo Domingo, Tyskland, Grækenland, Belgien, Frankrig, Italien, Portugal, Sverige, Spanien m.fl.

Send os en forespørgsel?
Bullpadel logo - Bullpadel Norge sine hjemmesider
  • Instagram
  • Facebook Social Icon